nils van der poel os

Jag kunde inte bry mig mindre säger han. Idag 1253 59 sek.


Jx0sof1en3vkem

Men han verkar inte ägna speciellt mycket tankar åt det.

. Därefter tillsvidare 119 krmånad. Men jag väntade förgäves på det vanliga vrålet från publiken. Skridskostjärnan Nils van der Poel har sedan de dubbla VM-gulden i Heerenveen 2021 fått finna sig i att vara stor guldfavorit i det OS som ligger runt hörnet.

Nils van der Poel har genomfört två träningspass i den olympiska skridskoarenan. När 5000 meter avgjordes levde Nils van der Poel upp till förväntningarna och åkte hem guldet. Han klassas som ett av Sveriges största guldhopp under OS i Peking.

Nytt olympiskt rekord Van der Poels pannben är något extra. Men så kommer Nils van der Poel. Idag 1129 57 sek.

I söndags 1105 2 min 22 sek. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare. Läs dina lokala nyheter för 8 krvecka i 8 veckor - du betalar 32 krmånad.

Man känner livsleda när deltagarna åka varv efter varv och bara byter banor med varandra. Nils van der Poel är Sveriges kanske största guldhopp inför OS i Peking. Nils van der Poel i tårar på pallen efter OS-guldet.

OS-guldet är Sveriges första i skridsko på. Nils van der Poel höll för trycket men det krävdes en alldeles vanvettig avslutning på 5 000 meter. Skridsko är en hopplös tv-sport.

Jättedrama när Nils van der Poel tog OS-guld. Nils van der Poel prisades för Årets prestation på Idrottsgalan i går. För Radiosporten berättar han om.

Ett lika mäktigt som historiskt ögonblick. 25-åringen har fullt fokus på mästerskapet som börjar om mindre. Jag ser Nils van der Poel åka hem OS-guldet på 5 000 meter.

Nils van der Poel är favorit på 5000 meter men det kan bli tajt om guldet när de är fyra åkare på samma nivå när de är som bäst. Jonas Lindkvist Trots all uppståndelse och alla förväntningar försöker Nils van der Poel att. SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare.

OS-guld för Nils van der Poel på 5000 meter efter jätterysare. Skapar ett väldigt favoritskap för Bolsjunov.


Tarhscdwufvmem


Jx0sof1en3vkem


Qrc4fzp9449kum


Oqxisbk8dwy Tm


3np9kkmwgcyb5m


Jx0sof1en3vkem


6otp4iw4chgajm


Ehehw7kiov4mhm


Jx0sof1en3vkem

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel